Welcome to blogdindateJa

Selasa, Jun 29, 2010

HARUAN DAN ANAK



<-- takde kena mengena dengan gambar pun! Gambar ni jumpa kat google! ahaks...






HARUAN DAN ANAK

Begini alkisahnya......

Seorang bapak memanggil anak gadisnya masuk kedalam bilik. Dialog dia lebih kurang macam ni la...

Bapak : Siti, mai sini sat. Bapak nak tunjuk sesuatu ni.

Siti : Ya bapak, ada apa?

Bapak : Mai masuk dalam bilik pastu tolong tutup semua tirai tingkap.

Siti : Apa?!! (isk bapak aku ni..lain macam jerr)

Bapak : Bapak kata.....

Siti : Ya bapak, Siti dengar... Cuma Siti tak percaya apa yang bapak kata ni.

Bapak : Betulll. Bapak suruh hang masuk dalam bilik pastu tutup semua tingkap.

Siti pun dalam ragu-ragu tu..dia ikut jugak la apa yang bapak dia suruh. Sambil tu dok pikir gak laa..apa la bapak dia nak buat, dah la kat rumah

Bapak : Okeh... mai duduk sebelah bapak. Heh heh...

Siti : Eh bapak, Siti kena keluar dari bilik ni. Sat lagi mak balik...abis aaaa.

Bapak : Tak payah risau... mai duduk sini cepat!!! Jangan bagi bapak berkasar.

Siti pun terpaksa la duduk jugak...hati dia takleh cakap laa...berdebar giler ahhh.

Dalam kepala dok terbayang jadi apa la nanti kat dia.

Bapak : Cantikkk!!! Yiihaaa. Astalavista bebeh. Okeh.. mai masuk dalam selimut bapak plak.

Siti : Apa?!!

Bapak : Masuk la cepat!!! Dok cakap banyak pulak. Bapak ikat mulut tu karang aaa.

Siti : Bapak... Siti takut laaa. (nak nangis)

Bapak : Siti, tengok ni

Siti tak sanggup nak tengok...dia pejamkan mata. Dia tahu, bapak dia dok buang tebiat.

Bapak dia dah gila. Kiranya, bapak dia tunjuk tu konon-konon nak intro dulu ler tu. Tapi dalam hati, Siti teringin gak la nak tengok. Dia pun bukak la mata sik aaaa

Bapak : Cantik tak jam G-Shock baru bapak ni. Dia ader cahaya bila gelap.Mahal nih!!! Dah, pegi keluar.

~ngeeeee... rajin korang baca ek...? :P

10 ulasan:

ace~ berkata...

zzzzzzzzz....wakenabeb~

Fay Nana (Cik Fana) berkata...

LMAO!!

yullyhani berkata...

bangbangboom!! sye t'kne.
cantik blog ni..sudi2 la jenguk sye jge. yullyheartwords.blogspot.com

gabanMorka berkata...

haha.bangang!

Hariz berkata...

Cuit..
Tapi Inilah Yang Berlaku...

Pada Hmetro 1 Julai..


Pernahkah Kau Merasa?

KuBi berkata...

suspen giler citer nih!! wakakakaka!! last2 hampeh!! huhuhu!!

syAzAnA berkata...

haha. saspended jeh. dush2!

kalam berkata...

memang rajin bace tp org yang taip ni pun mesti rajin membace juge eh mesti excited jer muler mule heheeh mesti buat tebiat juge nk tahu mule mule heheh udah follow awak heheh

Ir. Cacing Kerawit berkata...

rolfmao.....aku terkena haha

tia berkata...

aiyark!
da bedebor da bce td,
hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut