Welcome to blogdindateJa

Ahad, Jun 13, 2010

My First Award

Dinda dapat award.
Award pertama untuk dinda selepas join blogger.
Dinda gembira sekali.

Hehehe Apentah yang dinda merepek kat atas tu yer.. (^-^)
Btw, just nak inform para blogger yang visit dinda hari ini, yang dinda telah mendapat award yang pertama dari rakan GengBlogger :). Award ni diberikan oleh Blogger Salju

Comelkan award ni???

So, seperti biasa dinda pun tak dapat lari dari rantai yang perlu dipanjangkan dari pemberi award. Iaitu, membuat ucapan dan menjawab beberapa soalan :). Here it is....


wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
Dinda ingin merakamkan jutaan terima kasih diatas penghargaan yang diberi oleh Blogger Salju kerana memberi award pertama yang sejuta makna ini untuk dinda. Dinda harap, suatu hari nanti dinda dapat cipta award sendiri untuk diberikan kepada favorite2 blogger yang hadir ke blog dinda, insyaAllah...

Jawab soalan2 tag ni:
1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang ?:- Cari bakal suami (^ - ^)
2. Apakah nama samaran korang ?:- Dinda, Teja, dindateja
3. Berikan 3 orang yang anda sayang :-
a- Parents & Family
b- Husband & Child ..belum ada..
c- Anak-anak muridku


4. Panggilan untuk si dia.. :- Siapa?
5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa.. :- 
Rumahtangga yang bahagia
6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak ? :-
alamak, tak tahu nak pilih yang mana satu..amik yang ni la http://ideadisplay.blogspot.com :)
7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda.. :-
(-mereka ialah rakan chat TERBAIK kat GB@pemberi komen pada latest entry-)


Yang lain ????? kau dihatiku.. :)
Terima kasih.


regards,
dinda.teJa

13 ulasan:

-telordibasuh- berkata...

wa telor xde hahahaha

ceritasekupang berkata...

trima kasih sbb tag...ada jgk yg igt kat sekupang rupanya...hikhikh....

dinda.teJa berkata...

@telordibasuh kau dihatiku.. ^ - ^
hehe eh salah, diperutku :D

@ceritasekupang ada dlm ingatan :)

ProPiTo berkata...

tngk2 tadi ada tak blog izzat ditag.. tapi tak de.. huhu.. myb tak kenal lagi.. kikiki.. mat kenal ^__^

ezral ghazali berkata...

waaaa...bgun tido belum mandi lagi da ad org buat ezral terharu(first tyme ditag)....tahniah ye dinda.teJa..pasni ezrl plak nk bg award..huhuhu...MAKASEH!....(^-^)
ezralghazali@http:/8hakanda.blogspot.com/

Khairi berkata...

Dinda...

kalau sudi datang la ke blog personal saya...

<a href="http://mohdkhairimohd.blogspot.com>kecek2 sendiri.</a>

Jue_Da (^_^) berkata...

TAHNIAH! TAHNIAH!!!

HaW berkata...

camner blh dapat award?

salju berkata...

tq dinda...sebab sudi menerima award ini...

keep in touch ya...hehe..dah link... your blog..

timhar berkata...

tahniah! tahniah! tuk award pertama anda.. teruskan.. cayok2

ique berkata...

wah!!bestnyer..tahniah la!! tuh la..i day nak jgk dapat award.ngeehehe.buat masa nih enjoy la blogwalking n blogging~hehe

Mr. Merlot berkata...

tahniah x2.. nak award jugak

Fariz berkata...

tumpang bangga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut