Welcome to blogdindateJa

Selasa, Julai 20, 2010

Minta Maaf Sangat



Assalamualaikum dan salam sejahtera dinda ucapkan.
Dengan kesempatan yang xberapa sangat ni, dinda nak mohon maaf kat kawan-kawan semua terutamanya geng-geng blogger yang selalu menambah traffic kat blogdinda.

Dinda minta maaf, sebab dinda:-
1. dah kurang blogwalking/jogging kat blog2 geng sume..
2. lama betul xchat kat kapet and jejak geng baru dari gang blogger.. huhu
3. dah janji nak buat award utk komentor2 yang komen entry RATE MY FOTO. Tapi, masih belum sempat buat sebab sibuk dengan kerja.

Minta maaf sangat-sangat.
Dinda akan tunaikan jugak janji tu soon.. ok.

Regards,
dinda.teJa

2 ulasan:

-telordibasuh- berkata...

hehe...alasan blh diterima...tggu hari raye telor maafkan hehee..joking

dinda.teJa berkata...

terima kasih telor..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut