Welcome to blogdindateJa

Sabtu, Jun 05, 2010

Help me by answer the poll, tQ!

HELLO READERS
dinda.teJa would like to know which subject is your favorite when you in primary school.
So, you are welcome to answer my poll beside. For your kindly support, I thank you.
(psssst, jangan lupa klik NUFF skali yer? hihihihi.. jutaan terima kasih ^ - ^)










regards,
dinda.teja

8 ulasan:

Raybond berkata...

kenapa tnya tntang subject teja??

dinda.teJa berkata...

Raybond : untuk tahu taburan kesukaan atau kecenderungan manusia ketika berumur bawah 12 tahun. ^ - ^ just for my own researh :).. dah poll te??

ASaDa RyutaRo berkata...

hoOo... suka math.. lalala~

dah jawab poll tu. tapi kan. ttg berapa banyak soalan yang kena buat setiap hari tu bergantung pada pemahaman masing2 cara or formula selesaikan masalah.. hee =)

dinda.teJa berkata...

yelah..dinda faham.. klu mmg dah cepat tangkap. buat 20-30 soalan satu hari pun dah cukup kot.. masalah bagi yg lambat sikit ^ - ^..
dulu cikgu dinda bg soalan maths paling sikit 50 soalan sehari..sebab dia bandingkan dgn murid2 cina yg dia pernah ajar di sekolah cina xcukup dgn 200 soalan yang dia beri ^ - ^..
So, dinda disini cuma ingin tahu la tahap mana minatnya + kesanggupan "orang kita" dengan maths :) itu saja.

oh ya, kesannya apabila guru dinda bg soalan maths 50 - 100 or mungkin lebih tu.(denda sape xsiap)..murid2 jadi lebih menguasai(kurang@tak fail) walaupun yg berada di kelas bawah.. yg kelas atas2 ni.. B atleast dalam tangan kot :)
rasanya dulu ramai dapat A untuk math UPSR tahun 1999 SK Taman Nirwana.. alhamdulillah..

rizputra7 berkata...

ok nanti saya jawabkan poll tue..

Tasbih Alam berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tasbih Alam berkata...

Salam,

adapun tujuan saya adalah untuk membina rangkaian blogger..
Sekian lama saya mempelajari bagaimana membina blog.. kini sudah sampai masa saya membina rangkaian bersama-sama blogger hebat yang lain, serta mempelajari lebih banyak untuk menjadi blogger hebat seperti anda..
Di harap kita akan dapat saling mengunjungi antara satu sama lain bagi mengeratkan lagi persaudaraan serta mendapat menafaat daripadanya.. insya Allah

Sesungguhnya hujung jari yang menekan papan kekunci adalah lebih tajam dari mata pedang..

wassalam...

dinda.teJa berkata...

Betul tu Tasbih Alam... welcome :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut